jlgsoft
Home Diensten Projecten Links Contact

Links

 

Business Leads

Bekijken van de door IRIS aangemaakte Business Leads contacten en afspraken tijdens de 1-op-1 gesprekken. De toegang tot deze pagina's is alleen vrijgegeven voor leden van het bestuur van Business Leads.

EC 2007

Website ontwikkeld door JLGsoft ter promotie en ondersteuning van het Europees Congres in Maastricht in 2007 van de Junior Kamer.

De website bestaat uit een informatief deel, deelnemers online registratie en online creditkaart betalingsafhandeling, alsmede een gesloten deel met rapportages omtrent de voortgang en het beheer van de deelnemersregistraties.

Dance4Two

Voor Dance4Two, door JLGsoft ontworpen en geïmplmenteerde website. Met fotoalbums, gastenboek, aan/afmelden van nieuwsbrief en on-line inschrijving op de aangeboden reizen, betalingsmogelijk via Ideal.

sagor grafische producties

Ontwerp van deze websites is gemaakt door sagor grafische producties. De technische realisatie en implementatie door JLGsoft.

sagor grafische producties
IC Management

Kbb DIS Demo-CD

De 'Kredietbewaking Bouw DIS demo-CD' applicatie is ontwikkeld om vanaf CD of harddisk afgespeeld te worden. Als de Authorware Webplayer geïnstalleerd is, kan deze ook via het web bekeken worden.

Hypotheken Service Limburg bv

Door JLGsoft gebouwde website t.b.v Hypotheken Service Limburg bv.

Tartan Shop Maastricht

Door JLGsoft ontworpen en gebouwde website tbv Tartan SHOP in Maastricht. Verzorgd inclusief fotografie.

Saturday Night Skate

Laco-Glanerbrook organiseert in 2004 een skatetocht op zaterdagavond in Zuid-Limburg, de Saturday Night Skate. Vertrek en einde van de tocht bij Glanerbrook in Geleen.

JLGsoft sponsort ook weer in 2006 de derde editie van dit evenement met het ontwerp / bouwen en onderhouden van de website ter ondersteuning van dit event.

Salsa Suprema en Musica Mundial

Salsa Suprema heeft voor zichzelf als doel gesteld het salsaleven in Limburg te stimuleren en ook zelf salsafeesten te organiseren in deze regio. Deze site is technisch gerestyled door JLGsoft.
Implementatie van agenda, cursus en locatie weergeven en onderhoud d.m.v. SQL-database.

Salsa websites

Door JLGsoft ontworpen en geïmplmenteerde salsa websites:
www.SalsaMaastricht.nl
www.Anabacoa.com
www.CubaVibra.com
www.DjJarzino.com

Help Education Tacloban

Het doel van de stichting Help Education Tacloban (HET) is het verbeteren van het onderwijs in Tacloban door kleinschalig een school die het hard nodig heeft op de Filippijnen te ondersteunen met middelen voor onderwijs.

Door JLGsoft gesponsorde website.

Office Repair Center Roermond

Door JLGsoft ontworpen en geïmplmeneteerde website t.b.v. Office Repair Center in Roermond.

Foto albums

Crossloop

©2011 JLGsoftHome | Contact | Voorwaarden