jlgsoft
Home Diensten Projecten Links Contact

Projecten

EC2007 congress Maastricht
 

Voorbeelden uitgevoerde projecten

Chemelot Poortinstructie

De Chemelot Poortinstructie: combinatie van videofragmenten met instructies gevolgd door een aantal willekeurig geselecteerde vragen. Doel het instrueren van medewerkers en het toetsen van de opgedane kennis. Bij beëindigen van de test word een certificaat afgedrukt met de medewerkers en testgegevens.
Verzorgen van de installatie van de nieuwe PC hardware en configuratie, alsmede het onderhoud op de hardware en software.

website EC2007

Ontwerp en implementatie van de website t.b.v het Europees congres in Maastricht in 2007. Het betreft hier de website inclusief de deelnemer registratie en on-line betalingsafhandeling.

KBB Dis Demo-cd

Krediet bewaking bouw - DIS (Debiteuren Informatie Systeem) demo-CD: instructie omtrent het gebruik van het DIS pakket van de Kredietbewaking Bouw. Tevens promotiemiddel voor prospects.

DSM Proces techniek

DSM Proces techniek voor jongeren van 10-12 jaar. Combinatie van video, geluid, animatie en interactie om jongeren te interesseren in procestechniek. Toetsen van de in de video fragmenten opgedane kennis door het zelf uitvoeren van vragen/proeven.

100 Jaar DSM in Beeld

Ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van DSM: een 'Touchscreen' knoppenpaneel om naar keuze een videofragment uit het 100 jarig bestaan op een beamer te laten weergeven.

Enci Veiligheidsinstructie

Enci Veiligheidsinstructie: combinatie van videofragmenten met instructies gevolgd door een aantal vragen. Doel het instrueren van medewerkers en het toetsen van de opgedane kennis. Bij succesvol afgelegde test word een certificaat afgedrukt met de medewerkers gegevens.

RSI en Preventie

RSI en preventie. Toetsen van kennis d.m.v. meerkeuze en open vragen. Vragenlijst is data gestuurd en ondersteund het conditioneel springen tussen vragen. Vastlegging van score voor verdere statistische analyse.

Business Leads BV

Ontwikkelen website ter promotie van de activeiten van Business Leads BV. Deze site bevat het publieke toegankelijke deel, alsmede het afgeschermde deel voor postcodehouders alsmede de rapportage en onderhoudschermen.

Het vastleggen van de onderlinge contacten en afspraken van Business Leads leden en generatie van de rapportages en beschikbaar maken via internet. Uitwisseling van informatie omtrent de voortgang via geautomatiseerde e-mail interactie tussen deelnemer en database.

Rob Nijpels Fotografen

Opnieuw ontwerpen en herstructureren van de website van Rob Nijpels Fotografen.

Fortuna Business Club

Vastleggen van de onderlinge contacten en afspraken van de Fortuna Business Club leden en generatie van de rapportages en beschikbaar maken via internet. Uitwisseling van informatie omtrent de voortgang via geautomatiseerde e-mail interactie tussen deelnemer en database.

de Kleine Raaf, distelIJZERHARD

Structureren en implementeren van de website.

0900 fotograaf

Ontwerpen en ontwikkelen van de website ter ondersteuning van de activiteiten van 0900-fotograaf. Door het bellen naar 0900-fotograaf (0900-368647223) wordt de beller door verbonden met de deelnemende fotograaf. Deze website maakt een selectie van de deelnemers per provincie mogelijk.

Imabo Budé - Barcoding

Opzetten structuur voor barcoding producten (ook zonder EAN-13 code) en schaplabels. Generatie en printen van de benodigde labels voorzien van barcode(s).

©2011 JLGsoftHome | Contact | Voorwaarden